Flori pentru Denise - Eveniment caritabil mai mult

Flori pentru Denise - Eveniment caritabil

25 martie 2015


Denise este o minune de fetita cu ochi albastri asupra careia vegheaza un inger, mama ei. Pentru ca este un copil cu nevoi speciale, mama, fosta balerina, profesor si coregraf, a renuntat la cariera pentru a fi alaturi de Denise incercand sa-i ofere sanse egale si o viata cat mai aproape de normal. Toate acestea insa au costuri imense iar din indemnizatia de insotitor de doar 670 ron abia se pot acoperi cheltuielile cu traiul zilnic. Cele doua, mama si fiica, au acumulat datorii imense la intretinere, fiind in situatia in care in urmatoarele 2 saptamani ar urma sa fie evacuate iar casa scoasa la licitatie.

Asa incat, cunoscand situatia lor, la indemnul pictoritei Aurelia Chiru, un numar de artisti s-au mobilizat si au donat din lucrarile lor pentru aceasta cauza, si impreuna cu invitatii nostri speciali, JEZEBEL, ELENA SHEN SI SILVIU FORLOGEA vom oferi aceste FLORI PENTRU DENISE.


Dansează cu mine – pictură de Aurelia Chiru la Galeria Occidentului mai mult

Dansează cu mine – pictură de Aurelia Chiru la Galeria Occidentului

22 ianuarie 2015


Am impletit culoarea cu sunetul, am impodobit spatiul cu materie, am captat intunericul si lumina si am organizat ritmic elementele componente ale scenei si ale starii de euforie. MUZICA ESTE VIATA. M-am jucat cu spectacolul vietii privindu-i pe cei care joaca.Se numeste " DANSEAZA CU MINE ". DANSEZI ? ne intreaba pe fiecare dintre noi, pictorita AURELIA CHIRU.